Aktuelno

YOUTUBER „SRUŠIO“ INTERNET: Ovaj video je u 48 sati vidjelo 13 miliona ljudi, otišao je u zabranjenu američku vojnu bazu snimati NLO-e!

Zvijezda Youtubea Jimmy Donaldson, poznatiji po nadimku MrBeast, proveo je 24 sata izvan područja znanog kao Area 51 kao dio svog posljednjeg izazova.

Area 51, supertajno odjeljenje američke Zračne baze Edwards, smješteno usred pustinje na jugozapadu Nevade, čije je postojanje CIA priznala tek 2013. na zahtjev o javnom pristupu informacijama, predmet je mnogih memova otkad je napravljen satirični viralni event na Facebooku u kojem se poziva ljude da dođu vidjeti izvanzemaljce.

MrBeast koji na YouTubeu ima više od 22 miliona pretplatnika te koji je poznat po svojim ekstremnim izazovima i snimkama u svojoj novoj snimci pokušao se zadržati 24 sata u Area 51.

On i njegovi prijatelji počeli su izviđati područje nakon što su stigli pred ulaz, iako su oklijevali oko zadržavanja jer su shvatili da ih promatraju. “Dakle, mi pokušavamo provesti 24 sata u Area 51, ali snajperist iz kamiona nas gleda”, govori u snimci.

Nakon što su shvatili da im je najbolje krenuti dalje, grupa se uputila do stražnjeg ulaza u Area 51 gdje su odlučili započeti 24-satni izazov, a tamo su naišli i na mnoge druge posjetitelje popularne lokacije.

Tokom boravka čuli su brojne avione koji su letjeli iznad njihovih glava, no bili su razočarani kad nisu naišli na NLO-e ili izvanzemaljce.

Nakon uspješnog kampiranja grupa se popela na jednu od obližnjih planina kako bi bolje mogli vidjeti bazu koristeći svoj snažni teleskop.

MrBeast je u šali počeo organizirati plan za predloženi napad na područje 51, označavajući lokacije s kojih će kretati svaka skupina ljudi. Iako su mnogi opisali ovo kao jedan od najrizičnijih njegovih izazova, čini se kako Mr. Beast nije imao problema s osiguranjem.

Snimku je u dva dana pogledalo gotovo 13 miliona ljudi, pogledajte i zašto…

loading...
Comments
To Top