Bebe i djeca

Video tate koji doji postao je viralni hit i morate ga pogledati!

 

JEDAN tata postao je internet zvijezda zbog nečega što mame rade svaki dan. Umirio je kćer tako što ju je stavio na prsa.

U videu koji je objavio na Twitteru vidi se djevojčica koja se uspavljuje na tatinim prsima. 

 

 

Da pogledate video slijedite sljedeci link:
https://twitter.com/SlimeBallDuke_/status/1037446281411653636

“Djevojčica je očito zbunjena”, napisao je uz video koji završava njegovim smijehom.

“Isprva je bila šala, kćeri se spavalo, a ja sam je mobitelom snimao kako tone u san. Odjednom se razbudila i počela sisati”, otkrio je Brown za portal Motherly i dodao kako na to gleda kao na trenutak zbližavanja oca i kćeri.

Video je vrlo brzo postao viralni hit. Prikupio je 161 tisuću lajkova, a podijelilo ga je 63 tisuće korisnika. Među komentarima koji tatin potez smatraju nevjerojatnim ima i onih koji kažu da je to potpuno krivo.

Pedijatrica Gina Posner smatra da je u redu da tata ponekad bebi ponudi bradavicu jer bebe ne trebaju uvijek mlijeko, već samo utjehu.

“To je samo umirujuće djelovalo na bebu”, smatra ova pedijatrica, a njezino mišljenje dijeli i profesorica Amy Brown, autorica knjige o dojenju.

“Bebe ponekad sišu zbog utjehe. Nekima neće smetati ako je to bradavica muškarca”, rekla je Brown.

Ipak, onim roditeljima koji se ne bi osjećali ugodno zbog ovakvog poteza stručnjaci savjetuju da bebama ponude dudu varalicu, ako mame nema u blizini.

“Zapravo nema velike razlike, a umirit će bebu, ako je prihvati”, izjavila je dr. Posner.

Nedavno je još jedan tata “podojio” svoju kćer i privukao pažnju. Naime, njegova supruga se oporavljala od carskog reza, a on je, svjestan važnosti kontakta kože na kožu, privio kćer Rosaliju k sebi. Babica mu je na prsa stavila lažnu bradavicu koju je cjevčicom povezala sa špricom u kojoj je bila hrana za novorođenče.

loading...
Comments
To Top