Aktuelno

RUSKA GLUMICA EKSPLODIRALA: Ošamarila djevojku iz publike nakon komentara o njenom bolesnom djetetu!

 

Članica publike na televizijskoj emisiji zbog svojih komentara o glumicinom djetetu zaradila je šamar…

Ruska glumica Evelina Bledans izgubila je živce i fizički nasrnula na ženu u publici tokom gostovanja u emisiji Live, gdje je pričala o trudnoći u poznim godinama. Žena u publici komentarisala je Evelininu trudnoću i rekla kako ugrožava zdravlje svog nerođenog djeteta, i zatim spomenula glumicinog sina koji ima Downov sindrom.

“Opasno je roditi s 35 ili 40, kamoli 49. Želiš li roditi još jedno bolesno dijete? Hoćeš li imati još jedno dijete s Downovim sindromom? Niko ne treba takvu djecu, ni ti ni društvo”, prokomentarisala je članica publike Elena Lebedeva.

Bledens se nakon toga mirno prošetala do članice publice i pred kamerama je ošamarila.

“Razbit ću te, jadnice. To je moje dijete. Možeš o meni govoriti šta hoćeš, ali pusti moje dijete na miru”, poručila joj je glumica, a za svoj potez dobila je podršku na internetu, gdje je video postao viralan.

loading...
Comments
UPOZORENJE Sadržaji objavljeni na internet portalu NASMAGAZIN.com mogu se prenositi samo uz obavezu navođenja izvora. Iza zadnje rečenice prenesenog ili citiranog teksta postaviti "hyperlink" vezu na članak u obliku (NASMAGAZIN.com).
To Top