Aktuelno

POSLUŠAJTE ŠTA SU RADILI KOMPANJONI MILOŠEVIĆ I TUĐMAN: Dok su se njihovi narodi na drugoj strani međusobno ubijali!

 

Gledajući ovaj video, prije svega bih tio čestitati Domagoju Margetiću na hrabrosti, i što je uopće javnosti iznio ove, za mnoge vjerujem šokantne činjenice.

Srodna slika

Jer, za one koji neznaju, Domagoj Margetić, jedina je preživjela osoba od svih ostalih koji su na ovaj ili onaj način bili upleteni u istragu Tuđmanovih i Miloševićevih računa na Cipru.

Kada su u jeku rata pljačkali Hrvatsku i Srbiju, Milošrvić i Tuđman su prije svega trebali znati, kako svaka i najmanja novčana transakcija za sobom ostavlja tragove, i da će njihova zajednička pljačka, prije ili kasnije biti otkrivena.

Gledajući ovaj video, prije svega bih tio čestitati Domagoju Margetiću na hrabrosti, i što je uopće javnosti iznio ove, za mnoge vjerujem šokantne činjenice. Jer, za one koji neznaju, Domagoj Margetić, jedina je preživjela osoba od svih ostalih koji su na ovaj ili onaj način bili upleteni u istragu Tuđmanovih i Miloševićevih računa na Cipru. Kada su u jeku rata pljačkali Hrvatsku i Srbiju, Milošrvić i Tuđman su prije svega trebali znati, kako svaka i najmanja novčana transakcija za sobom ostavlja tragove, i da će njihova zajednička pljačka, prije ili kasnije biti otkrivena.

Posted by Michael Poulsen on Friday, November 3, 2017

 

TU JE I VIDEO CJELOG GOSTOVANJA NA ATV

loading...
Comments
To Top