Magazin

POSAO IZNAD SVEGA: Holivudski par i nakon razvoda nastavlja zajednički biznis!

 

Holivudske zvijezde i bivši supružnici Angelina Jolie i Brad Pitt su i nakon razvoda ostali poslovni partneri, bar kada je u pitanju njihova vinarija u Francuskoj.

Poznati par je kupio vinariju 2012, a godinu dana kasnije “izbacili” su njihovo prvo vino “Moraval roze”. Nakon razvoda, spekulisalo se da će bivši supružnici prodati imovinu. Međutim, kako piše britanski Metro, oni u martu planiraju da izbace svoj drugi “Miraval roze” pod nazivom Studio u čast muzičke istorije svog imanja.

Izvor magazina navodi da njihovo novo vino pokazuje da su bivši supružnici posvećeni imanju, a imenom koje su mu dali, na svoj način pokazuju kako vide njegove “muzičke korijene”.

Isti izvor navodi i da je Brad bio veoma angažovan na imanju tokom prošle godine, i da se sa Angelinom dogovorio da vinarija bude “investicija” za njihovu djecu.

Brad i Angelina imaju šestoro dece – Paksa (17), Medoksa (14), Zaharu (13), Šajlo (12) i desetogodišnje blizance Noksa i Vivijen.

Oni su nedavno uslikani zajedno, i to je prvi put da su se zajedno pojavili u javnosti još od septembra 2016. godine kada su objavili da se razvode.

Par je postigao konačni dogovor u vezi sa starateljstvom nad djecom, nakon dvije godine dugih pregovora. Glumičin advokat naveo je da se Brad i Angelina trude da cijeli postupak ne ode na sud.

Bivši holivudski par venčao se 2014, a u vezi su bili od 2005. godine.

loading...
Comments
To Top