Aktuelno

OVO JE HEROJ KOJI JE POKUŠAO SPASITI MLADE U CALIFORNIJI, MANIJAK GA JE UBIO!

 

Svjetski mediji cijeli dan izvještavaju o masovnoj pucnjavi u noćnom klubu u mjestu Thousand Oaks u Californiji. Lokalni šerif potvrdio je medijima da je ubijeno najmanje 12 ljudi.

 

 

 

Mrtav je i napadač, a najmanje 12 osoba je ozlijeđeno, piše CNN. Među poginulima je i policajac koji je uskoro trebao otići u mirovinu, a koji je prvi došao na mjesto događaja i pokušao spriječiti napadača.

– Rekao sam njegovoj ženi da je umro kao heroj – kazao je novinarima šerif Geoff Dean.

– Napadač je pronađen mrtav u baru. Nije jasno je li uzeo svoj život. Motiv napada nam također nije poznat. Možda se radi i o terorističkom napadu, istražujemo sve mogućnosti – dodao je.

– Strašan je to prizor. Krvi ima posvuda. Tijelo napadača je u baru, ali se nisam htio previše približiti kako ne bih ometao istragu – rekao je šerif.

Policija je zaprimila prvu dojavu o pucnjavi u srijedu u 23.20 sati prema lokalnom vremenu. Prema riječima svjedoka, ubojica je prvo pucao u zaštitara i izbacivača kako bi ušao u bar, a nakon toga je upucao djelatnicu koja je radila na pultu unutar prostorija bara.

-Svaki put kada sam došla u bar, malo sam porazgovarala s njom – rekla je, brišući suze, svjedokinja Holden Harrah za CNN.

– Ne znam kako se zove, ali uvijek smo se pozdravile.

 

(Hayat)

loading...
Comments
To Top