Film/TV

Ovisnost joj uništila život, zatim je saznala da joj sin ima tešku bolest: Čuvena Esmeralda otvoreno o mukama sa kojima se bori!

Leticia Calderón (49) doživjela je vrhunac glumačke karijere kao 29-godišnjakinja, glumeći Esmeraldu u istoimenoj sapunici.

Riječ je o djevojci koja se rodila slijepa, a babica na porođaju mislila je da je mrtva pa je zamijenila sa drugim, muškim djetetom te podmetnula ga bogatoj porodici.

Calderon i dalje redovno snima sapunice, a 2014. je priznala kako se u periodu kada je igrala Esmeraldu borila sa ovisnošću od kokaina. Iz pakla droge se izvukla tek kada joj je najbolja prijateljica umrla na rukama od prevelike doze , piše “Avaz“…

“Bila sam mlada, na vrhuncu karijere, puna novca i sve mi je bilo dostupno. Nepromišljenost me je mogla koštati života”, rekla je u intervjuu za jednu meksičku emisiju. Glumica je bila u dva braka, a iz drugog s advokatom Huanom Koladom (57) ima blizance Luciana i Carlosa. Kada se porodila 2005. godine uzela je dužu pauzu kako bi se posvetila sinovima, naročito mlađem Lucianu koji se rodio s Daunovim sindromom.

“Ovo je najbolji dan za mene, dan prave ljubavi, volim svog Luciana”, napisala je u objavi glumica na Svjetski dan osoba sa Daunovim sindromom.

Calderon je ispričala kako je na nju sin jako uticao i da nikada nije sebe pitala “zašto ja”, kao što to čini većina roditelja kada sazna dijagnozu svog djeteta.

“Vide kako je fantastičan i polaskana sam što je moj sin”, zaključila je Calderon, koju su prije nekoliko godina povezivali sa glumcem Hoseom Ajalom (29). Iako su njihovi prijatelji tvrdili da su u ljubavnoj vezi, Meksikanka je to demantovala.

loading...
UPOZORENJE Sadržaji objavljeni na internet portalu NASMAGAZIN.com mogu se prenositi samo uz obavezu navođenja izvora. Iza zadnje rečenice prenesenog ili citiranog teksta postaviti "hyperlink" vezu na članak u obliku (NASMAGAZIN.com).
To Top