Svijet

OBITELJSKA TRAGEDIJA: Muškarac ubio majku i partnericu, pozvao policiju pa presudio i sebi!

Policija je u obiteljskoj kući u mjestu Altfraunhofen u Bavarskoj, u Njemačkoj, pronašla tri mrtva tijela. Radi se o osobama starosti 83, 49 i 61 godine.

Njemački mediji izvještavaju da su sve tri osobe umrle od posljedica pucnjave. Istražitelji pretpostavljaju da se radi o obiteljskoj tragediji u kojoj je 49-godišnji muškarac najprije pucao na svoju 83-godišnju majku, zatim na svoju partnericu (61) i naposljetku je presudio i sebi.

Prije svega je muškarac pozvao policiju i rekao im da mogu pokupiti tri mrtva tijela iz kuće. Rekavši im to, spustio je slušalicu i pucao.

Policija je rekla da pretpostavljaju da je dvije žene ubio uz njihov pristanak, pozvao policiju, a nakon toga je upucao i sebe. Susjedi te obitelji za Bild su rekli da su majka muškarca i njegova partnerica bile teško bolesne. On je pak imao 300 kilograma, a svi su živjeli od socijalne pomoći i penzije starice, piše net.hr.

Oružje kojim je muškarac pucao posjedovao je nelegalno.

Novi.ba

loading...
UPOZORENJE Sadržaji objavljeni na internet portalu NASMAGAZIN.com mogu se prenositi samo uz obavezu navođenja izvora. Iza zadnje rečenice prenesenog ili citiranog teksta postaviti "hyperlink" vezu na članak u obliku (NASMAGAZIN.com).
To Top