Film/TV

MONICA BELLUCCI OTVORENO: “Bilo je teško raditi sa Kusturicom, trudio se da sve zakomplikuje”

O tome koliko je bilo teško snimati u hladnoj vodi, ali i nositi ranjenog ljubavnika (Emira Kusturicu) na leđima, italijanska glumica kaže: “Sve je bilo teško, naročito za mene koja u životu sve radim opušteno. Vježbam pilates da bih ostala u formi, ali ne trošim previše energije. A ovdje sam morala da uložim maksimum svoje snage”.

Mogu slobodno da kažem da je ovo moja najzrelija uloga u karijeri. To je bila zaista dobra avantura. Emir je čovjek orkestar. S njim nikad nije dosadno. S druge strane, ne znači da je i lako. Dešavalo se da završimo scenu, a onda poslije nekoliko trenutaka on odmah traži da sve snimimo ispočetka – kaže slavna glumica Monica Bellucci za “Hello“.

Monica u filmu muze i kravu. Pojašnjava da to ranije nikada nije radila:

– Emir me je naučio i ispostavilo se da je to veoma jednostavan posao – kaže ona.

Iako su se mnogi iznenadili kada su čuli da Belluccijeva govori srpski jezik, ona priznaje da joj nije bilo lako da ga nauči.

– Nikako nije bilo jednostavno, a Emir se potrudio da bude još teže jer je povremeno znao da zakomplikuje i ubaci nove replike koje sam morala da ponavljam sve dok ih ne izgovorim kako treba – dodaje.

O tome koliko je bilo teško snimati u hladnoj vodi, ali i nositi ranjenog ljubavnika (Emira Kusturicu) na leđima, glumica kaže:

– Sve je bilo teško, naročito za mene koja u životu sve radim opušteno. Vježbam pilates da bih ostala u formi, ali ne trošim previše energije. A ovde sam morala da uložim maksimum svoje snage.

Haber.ba

loading...
To Top