Bebe i djeca

Majka upucala u glavu lopova koji je pokušao da odveze auto sa njenom djecom! Video

 

Majka upucala u glavu lopova koji je pokušao da odveze auto sa njenom djecom / Video

Osumnjičeni kradljivac automobila završio je u bolnici pošto ga je jedna žena upucala jer je htio da odveze njen automobil sa njeno dvoje djece na zadnjem sjedištu.

 

Incident se dogodio u srijedu, nešto poslije 22 sata, u Dalasu, SAD, kada je žena stala na pumpi da natoči gorivo. Michelle Booker je ostavila djecu u vozilu, dok je ona otrčala do kase.

Prije nego što se vratila, muškarac je uskočio u automobil i pokušao da se odveze. Žena je shvatila šta se dešava i uskočila je na zadnje sjedište. Molila je muškarca da stane, ali je on odbio.

Do tog trenutka, ona je uspjela da otvori pregradu za rukavice, izvuče pištolj i upuca lopova u glavu.

“Mogla sam da ispraznim cijeli šaržer, ali nisam. Nisam. Samo sam htjela da ga upozorim, to je sve”, rekla je žena za KTVT-TV.

“Ja nisam ubica, ali verujem u to da treba da štitim ono što je moje”, rekla je Booker.

Muškarac, kasnije identifikovan kao Ricky Wright (36), izgubio je kontrolu nad vozilom i udario u banderu. Odvezen je u bolnicu i u ozbiljnom je, ali stabilnom stanju. Rajt ima podeblji dosije, hapšen je više od 20 puta, po raznim tačkama optužnice, javlja CBS.

Majka i njeno dvoje djece od dvije i četiri godine, nisu povređeni.

Saff.ba

loading...
UPOZORENJE Sadržaji objavljeni na internet portalu NASMAGAZIN.com mogu se prenositi samo uz obavezu navođenja izvora. Iza zadnje rečenice prenesenog ili citiranog teksta postaviti "hyperlink" vezu na članak u obliku (NASMAGAZIN.com).
To Top