Aktuelno

LJUBAV DUGA PREKO ČETIRI DECENIJE Milena Dravić voljela je svog Gagu, a priča o njihovom vjenčanju je PREDIVNA!

 

Jedna od naših najboljih glumica, Milena Dravić (78), preminula je noćas u Beogradu uslijed duge i teške bolesti. Milena se nakon smrti supruga, Dragana Nikolića, dvije i po godine borila sa bolešću.

Njene brojne uloge, njen šarm i široki osmeh čak i u teškim trenucima, ostaće zauvek zapamćeno. Milena je uvek bila otvorena, puna ljubavi, a najviše od te ljubavi dobijao je njen životni partner Dragan Gaga Nikolić. Milena se tri puta udavala, a sa Draganom je u braku bila preko četiri decenije, piše “Blic.rs“.

Njihova ljubav bila je ogromna. Bili su jedan od najlepših i najdugovečnijih parova u tadašnjoj Jugoslaviji.

Priča o njihovom upoznavanju i venčanju i dan danas se prepričava.

Upoznali smo se na snimanju filma “Horoskop”. Ona je tad već bila popularna, a meni je to bio, čini mi se, treći ili četvrti film. Tad sam prvi put vidio Milenu Dravić uživo. Bilo nas je petorica momaka koji su igrali velike uloge, a ona je igrala jedinu žensku ulogu u filmu. Na snimanju smo se sprijateljili. Bilo je to jedno veliko druženje, a kasnije se rodila ljubav – rekao je svojevremeno Gaga Nikolić.

loading...
Comments
UPOZORENJE Sadržaji objavljeni na internet portalu NASMAGAZIN.com mogu se prenositi samo uz obavezu navođenja izvora. Iza zadnje rečenice prenesenog ili citiranog teksta postaviti "hyperlink" vezu na članak u obliku (NASMAGAZIN.com).
To Top