Aktuelno

Dragan Čović prisustvuje obilježavanju neustavnog “Dana Republike Srpske”!

 

Predsjednik HDZ-a BiH Dragan Čović prisustvuje obilježavanju neustavnog “Dana Republike Srpske” u Banjoj Luci. Sa njim je i Vjekoslav Bevanda.

Program je počeo svečanim defileom u 12 sati, nastavljen je svečanom akademija, a od 16 sati će biti upriličen svečani prijemu u Administrativnom centru Vlade Republike Srpske.

Čoviću ovo nije prvi put da prisustvije obilježavanju 9. januara, učinio je to 2013. i 2015. godine, no ovo je prvi put otkako je Ustavni sud obilježavnaje ovog datuma ocijenio neustavnim. U svojim ranijim istupima Čović je naglašavao kako se “prevelika pažnja pridaje tom događaju te da se bespotrebno dižu tenzije.“

Obilježavanju prisustvuju i predsjednica Vlade Srbije Ana Brnabić, te srbijanski ministri Nebojša Stefanović i Aleksandar Vulin kao i patrijarh srpski Irinej.

loading...
Comments
UPOZORENJE Sadržaji objavljeni na internet portalu NASMAGAZIN.com mogu se prenositi samo uz obavezu navođenja izvora. Iza zadnje rečenice prenesenog ili citiranog teksta postaviti "hyperlink" vezu na članak u obliku (NASMAGAZIN.com).
To Top