Svijet

Da li ste vidjeli kako izgleda Melanijin otac? Ne samo da liči na Trumpa, već se isto i oblače!

Američka prva dama Melania Trump u nedjelju se, četiri mjeseca nakon nove titule, konačno uselila u Bijelu kuću, a ona i sin Barron stigli su u pratnji roditelja bivše slovenske manekenke.

Melanijini roditelji, Viktor i Amalija Knavs, koji žive u SAD, svake godine odlaze u Sloveniju. Očekuje se da će se Knavsove češće viđati u Bijeloj kući jer učestvuju u odgoju Barrona, ali ne namjeravaju se preseliti u Washington, piše “Jutarnji“…

Kad su Viktor i Amalija Knavs sletjeli na aerodrom, njihove fotografije su se proširile internetom, a razlog je pomalo bizaran. Mnogi korisnici su, naime, počeli Melanijinog oca uspoređivati s predsjednikom SAD Donaldom Trumpom.

“Nisam imao pojma kako izgleda Melanijin tata do sada. I …”, napisao je jedan, na što su brojni komentatori reagovali šokirano i počeli raspravu o tome kako su Trump i Viktor jako slični, a slično se i oblače.

“Babe.net” piše da Viktor ima 73 godine, što je samo tri više od supruga njegove kćeri, a Tviteraši idu tako daleko da se pitaju znači li to da je Melania imala loš ili hladan odnos s ocem, pa je u Trumpu našla “zamjenu” za taj očinski odnos.

Neki su čak naveli citat iz “CNN”-ovog teksta u kome stručnjak objašnjava zašto smo sve skloni naći partnera koji liči na našeg roditelja.

“Ovo se najčešće događa ako ste se u djetinjstvu osjećali odbijeno ili zapostavljeno od roditelja, a još se niste pomirili s tim. Tad se nesvjesno želite “vratiti” u to vrijeme i nadoknaditi dio koji smatrate izgubljenim. Tako nađete partnera s kojim imate ono što niste”, navodi se u analizi stručnjaka.

Haber.ba

loading...
To Top