Lifestyle

CIJELA PORODICA BRINE ZBOG BAKE: Našla je muža mlađeg 45 godina na Facebooku i sada ima VELIKI PROBLEM!

 

Angela Nwachukwu (72) iz Velike Britanije udala se za mladića iz Nigerije starog 27 godina uvjerena da je u pitanju bila prava ljubav. Potrošila je 20.000 funti da bi suprugu obezbijedila vizu i sada su u braku tri godine.

 

 

Upoznali su se tako što ju je suprug, CJ Nwachukwu, dodao na Facebooku i uputio joj par komplimenata na slikama.Angelin bivši suprug Donald, sa kojim se razišla prije 18 godina kaže da je u pitanju prevara.

“Saznao sam da se udaje kada sam to pročitao u novinama. Prevario ju je čovjek koji samo hoće da se uvuče u našu zemlju. Bojim se da će Anđela morati da se nosi sa teškim posljedicama ovog svog poteza”, kaže Donald.

S druge strane, Angela je uvjerena da je CJ Nwachukwu njena srodna duša iako su se prvi put vidjeli na samom vjenčanju, piše “Blic“…

 

Haber.ba

loading...
Comments
UPOZORENJE Sadržaji objavljeni na internet portalu NASMAGAZIN.com mogu se prenositi samo uz obavezu navođenja izvora. Iza zadnje rečenice prenesenog ili citiranog teksta postaviti "hyperlink" vezu na članak u obliku (NASMAGAZIN.com).
To Top