Bebe i djeca

Bebu od 9 mjeseci bacila u vodu da vidi zna li plivati: Iznenadila se onim što je uslijedilo!

Roksen Tarner iz australijskog grada Pert upisala je svog devetomjesečnog sina Maksa na plivanje. U tome ne bi bilo ničeg zanimljivog da čas ne počinje tako što instruktorka prvo bebinu glavu ubacuje u vodu!

Maks koji ima samo devet mjeseci u bazenu se nalazi sa instruktorkom koja mu baš i nije od pomoći, s obzirom na to da se udalji od njega čim ga glavom ubaci u vodu. Maksu to ne predstavlja nikakav problem, malo se pomuči dok shvati na koju stranu treba da izađe iz vode, i kad savlada taj dio zagonetke, bez problema se okrene na leđa i udahne vazduh, piše “Telegraf“…

Roksen je svog sina upisala na časove i prepustila ga instruktorici koja ima cilj da nauči Maksa, kao i svu djecu koja upišu školu plivanja, kako da preživi u vodi.

Maks se sjajno pokazao, čak bolje nego mnogi odrasli. Iako njegovoj majci vjerovatno nije bilo svejedno da sve to gleda sa ivice bazena, vjerujemo da je ipak bila ponosna na reflekse i sposobnost svoje bebe.

Iako je naučno dokazano da se bebe rađaju sa refleksima koji im omogućavaju da bez problema plivaju i rone, mnogi se ne usuđuju da nejaka bića puštaju ni blizu vode, a kamoli u nju.

Međutim, Roksen Tarner je odlučila da ode i korak dalje i pružila je svom sinu zabavu u kojoj je uživao.

Video-snimak pogledajte ispod:

Haber.ba

loading...
To Top