Film/TV

Angelina konačno progovorila: “Sve bih dala da je sada uz mene”

 

 

Prethodnih osam mjeseci bili su teški za Angelinu Jolie. Razvod sa Bradom Pittom preusmjerio joj je život. Sada je 41-godišnja glumica sama sa šestoro djece, a majka joj, kaže, sve više nedostaje.

Teško je sada, izjavila je Angelina, organizovati život bez majke, koja je 2007. godine umrla u 56. godini, prenosi “Žena“…

“Dala bih sve da je sa mnom u ovim trenucima. Potrebna mi je. Često sa njom razgovaram u mislima i pokušavam da shvatim šta bi mi ona rekla i kako bi me uputila”, izjavila je glumica.

Maršelin Bertran joj ne nedostaje samo kao majka, već i kao baka njenih šestoro djece. Ona bi, kaže glumica, zasijala kao baka.

“Znam koliko bi doprinijela u njihovim životima, i toliko mi je žao što su moja djeca za to uskraćena”, bila je iskrena Angelina.

Govoreći o majčinstvu, rekla je da je to nešto najljepše što joj se u dogodilo u životu. To je za nju najveći dar i najveća odgovornost.

“To znači da činite sve što možete da živite po svojim principima i da pokušate da budete primjer svojoj djeci.”

Iako njena majka više nije sa njom, bivša supruga Brada Pitta kaže da je definitivno uticala na nju kao na roditelja.

“Trudim se da im budem primjer, da budem svjesna drugih i da budem odgovorna. I da im pomognem da imaju širi pogled na svijet. A jedini način na koiji znam da ih odgajam jeste da ih slušam. To je možda najvažnija stvar koju jedan roditelj može da primijeni. Oni su otporna djeca, ali su ipak djeca. Koliko god je važno da shvate ozbiljne životne stvari, oni žele isto što i svi mi, zaštitu i ljubav.”

Haber.ba

loading...
To Top